Diumenge, 11 De Abril De 2021
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Estació d'esquí de Port Ainé

18/06/2012

Estació d'esquí de Port Ainé

Foto


Port-Ainé està situada a l'àrea d'influència del municipi de Rialp, al massís de l'Orri i en l'esplèndid marc natural que brinda la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu De Lleida. La seva privilegiada situació, sota el Pic de l'Orri (2.440m), amb el 95% de les pistes orientades a la cara nord, li permet gaudir d'un microclima favorable sobretot en temporades amb nevades escasses i d'un immillorable qualitat de neu pols des de desembre fins a abril; per a molts, està considerada l'estació d'esquí amb la millor neu del Pirineu.

L'estació compta amb vora 30 km de pistes i 800metres de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d'esquiadors o snowboarders. Totes les pistes estan dins el Parc Natural de l'Alt Pirineu i destaquen per la seva integració en un paisatge de muntanya i per les seves meravelloses vistes cap a tot el Pirineu.

El punt diferencial de l'estació de Port-Ainé és el seu enfocament evident al públic familiar i a l'esquiador o snowboarder que s'inicia en aquest esport. El Telecadira de 6 places desembragable JET - CIM, que culmina a la cota màxima de l'estació; el Pic de l'Orri; permet als esquiadors gaudir, entre moltes altres, de la pista verda Bellavista; un recorregut senzill de més de 3 quilòmetres de llarg que dóna la volta a tot el perímetre de l'estació i permet a qualsevol tipus d'esquiador, del nivell que sigui, gaudir del paisatge i de les millors zones d'esquí de l'estació. 

Port-Ainé és també reconeguda pel seu Snowpark, un dels pioners del Pirineu i que durant molts anys ha estat a l'avantguarda de les noves tendències de l'estil lliure. Aquest compta amb remuntador propi i diversos mòduls i línies per a l iniciació, l'evolució i el perfeccionament de la tècnica dels practicants.

A nivell de serveis, Port-Ainé destaca per constituir un centre integral de tot el que és menester per un bon dia d'esquí a la cota 2000 de l'estació; on es troba l'Hotel Port-Ainé 2000 (el més alt dels Pirineus). Botiga de productes de primera necessitat, Centre de Lloguer de Material , Escola d'Esquí, Terrassa-Solàrium amb cafeteria, Centre d'Activitats a la neu i Restaurant Panoràmic...tot a l'abast del públic esquiador.

Port-Ainé és en definitiva un centre d'esquí per al gaudi de tot tipus d'esquiadors.

+ info...


Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web