Diumenge, 11 De Abril De 2021
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Regidories

04/03/2012

Regidoria de medi natural, gestió de recursos forestals y Ramaderia


Jordi Abrantes Vidal

jabrantes@rialp.cat

Regidor de medi natural, gestió de recursos forestals i ramaderia


Benvolguts,

            Com bé sabeu i com a resultat de les eleccions del maig de 2015,  tinc el plaer de tornar a formar part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Rialp,  de la qual cosa us en dono les gràcies perquè em permet seguir treballant pel meu municipi i per la seva gent.

            El portal que ens brinda la pàgina web de lajuntament és un magnífic mirall on hi veureu reflectida la nostra realitat municipal amb enllaços a tot el que ens sembla que us pot interessar.

            Des de la regidoria de Medi Natural i Gestió dels Recursos Forestals, tinc la possibilitat de poder treballar, durant aquests propers anys, per augmentar les prestacions i serveis que des de l'Ajuntament podem oferir en aquestes àrees, atesa la gran extensió de superfície forestal i la gran quantitat de recursos naturals de que disposem i tenim lobligació de vetllar.

            En el nostre entorn s'hi configuren fantàstics indrets i paratges en que,  repeteixo, hi hem desmerçar esforços en conservar i preservar, però al mateix temps gestionar, perquè una bona gestió és imprescindible per continuar-ne gaudint en el futur. Considero de vital importància treballar pel patrimoni natural de que disposem al municipi de Rialp augmentant la qualitat d'un valor tan preuat com és el nostre territori.

            Entreu a www.rialp.cat  llegiu-nos i feu suggerències. Us ofereixo la meva adreça de correu electrònic jabrantes@rialp.cat per poder contactar amb mi per qualsevol qüestió,

            Restant a la vostra disposició, 

 

Jordi Abrantes Vidal

Regidor de Medi Natura, Gestió dels Recursos Forestals i Ramaderia
Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web