Diumenge, 11 De Abril De 2021
Plaça del Tornall, 1, Rialp - 25594
Telèfon: (+34)973620365 Fax: (+34)973620308

Regidories

04/03/2012

Regidoria de Turisme, Cultura i Entitats


Francesc Virós Jantorre

francescviros@gmail.com

Regidor de Turisme, Cultura i Entitats


Sigueu benvinguts i benvingudes al web de l'Ajuntament de Rialp.

Les tasques que institucionalment tinc encomanades envolten els paràmetres que incideixen en la relació més directa amb tots els meus conciutadans com són el benestar social, la  participació ciutadana i la seva relació cívica fomentant,  alhora,  les relacions amb les diferents entitats associatives del municipi de Rialp.

Tot i que  malauradament,  he de reconèixer que les disponibilitats econòmiques incideixen  en gran mesura en l'aplicació de polítiques socials i que aquestes depenen fonamentalment de les dotacions de la nostra administració autònoma,  sí que podem aplicar altres idees innovadores,  dinamitzadores  i creadores d'objectius els quals incidiran directament en el benestar de tots nosaltres .

L'objectiu de la meva política és el territori,  dinamitzar-lo amb l'instrument  de la  interrelació i la solidaritat  incidint en l'establiment de lligams socials on s'hi acullin totes les persones  amb necessitats i mancances.

Des de l'acció cívica i l'activitat grupal vetllem per la salut social dels nostres veïns enfortint i consolidant la cohesió i el  més important que és l'assumpció de  la responsabilitat solidària envers el nostre semblant.

¡ Estigueu atents a la nostra web,  tot el que fem és aquí, ajudeu-nos amb la vostra participació i col·laboració  !

Gràcies a tothom,

 

Francesc Virós Jantorre

Regidor de Cultura, Turisme i Entitats
Xarxes socials
Destacats
IWS

Mapa Web